Στην Πάτρα υποκατάστημα Allsafe | Το μεγαλύτερο δίκτυο Μεσιτών Ασφαλίσεων

Το Site : www.dytikanea.gr έγραψε για μας …

Το μεγαλύτερο δίκτυο Μεσιτών Ασφαλίσεων Allsafe απέκτησε το δικό της κατάστημα και στην Πάτρα! Στη διεύθυνση πωλήσεων του υποκαταστήματος συναντούμε έναν από τους πιο έμπειρους του ασφαλιστικού κλάδου, τον Ανδρέα Καλογερή. Το υποκατάστημα της Allsafe στην Πάτρα βρίσκεται στην οδό Δημ. Υψηλάντου 11.
Η Allsafe έχει ως αποστολή να αναλύει το σύνολο των προϊόντων της ασφαλιστικής αγοράς, προς όφελος των πελατών της.


Η φιλοσοφία της εταιρείας

Ο πελάτης να βρίσκεται στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας.
Μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας στοχεύουμε στην κατανόηση και την ικανοποίηση των ιδιαίτερων ασφαλιστικών και επενδυτικών αναγκών σας.
Συνεργαζόμενοι με τις πιο μεγάλες και έγκυρες ασφαλιστικές εταιρείες, τα καταρτισμένα στελέχη μας διερευνούν την ασφαλιστική αγορά ώστε να παρουσιάσουν και να προτείνουν τις πιο συμφέρουσες για λύσεις, δίνοντάς σας το δικαίωμα επιλογής του προϊόντος που σας καλύπτει.
Η εταιρεία μας εγγυάται άμεση επαφή με τούς πελάτες της , ταχύτητα στις συναλλαγές και με διαρκή αναβάθμιση σε όλους τους τομείς του αντικειμένου της , στοχεύει στην υψηλή ποιότητα συμβουλευτικών παροχών.

https://dytikanea.gr/?p=101594

Σύμπραξη δημοσίου με ασφαλιστικές έναντι φυσικών καταστροφών – πόσο σημαντική θα ήταν εάν υπήρχε.

  • Σύμπραξη δημοσίου με ασφαλιστικές έναντι φυσικών καταστροφών – πόσο σημαντική θα ήταν εάν υπήρχε
  • Γιατί οι ασφαλιστικές δεν ασφαλίζουν αυθαίρετα

Όπως και οι πλημμύρες στη Μάνδρα, έτσι και οι πυρκαγιές στο Μάτι κατέστρεψαν ζωές, άφησαν βαθιές ανθρώπινες πληγές. Από κοντά, έρχονται τα προβλήματα της «επόμενης μέρας”.

Το κλίμα και τα συναισθήματα είναι “μαύρα” και τα δάκρυα κυλούν για τους νεκρούς που μετρά (και θα μετρά για αρκετό καιρό) η Ανατολική Αττική και η Αθήνα. Εύλογα ωστόσο, πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς σημειώνουν τις λύσεις που θα μπορούσε να δώσει την επαύριο τέτοιων ακραίων καταστάσεων, η Σύμπραξη Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) – αν υπήρχε.

(περισσότερα…)

«Η ιδιωτική ασφάλιση δεν πρέπει να θεωρείται άλλος ένας λογαριασμός”

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην κανονικότητα και να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια είναι πλέον ο Έλληνας. Ελλείψει κρατικής προστασίας, είναι στο χέρι της Ιδιωτικής Ασφάλισης να εκμεταλλευτεί αυτή την ανάγκη, αρκεί να αποδείξει ότι η ασφάλιση είναι μια υπεύθυνη προσωπική επιλογή, μια «στάση ζωής” και όχι «άλλος ένας λογαριασμός”.

(περισσότερα…)

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για σωστή σύνταξη;

Είσαι 35 χρονών, έχεις βρει μία δουλειά η οποία μετά από 8 χρόνια άρχισε να αποδίδει, τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά και μένεις με τον/την σύζυγό σου και το μωρό σας σε ένα σχετικά μικρό, αλλά καινούργιο διαμέρισμα, με ένα μικρό, αλλά πολύ ανθισμένο μπαλκόνι. To παρόν δημιουργεί επιτέλους συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και αγαλλίασης. Το μέλλον όμως;

(περισσότερα…)

Κυνήγι ανασφάλιστων: Μεγάλη πρόκληση για το ελληνικό δημόσιο

Όλα θα παιχτούν στο να αποσταλούν σωστά τα ειδοποιητήρια – απο μόνο του task υψίστης δυσκολίας για το ελληνικό δημόσιο, και στο να γίνεται συνεχής και συστηματικός έλεγχος της τροχαίας κατόπιν. Αλλιώς θα είναι και αυτή μια απειλή που σιγά σιγά θα αιωρείται στον ελληνικό αιθέρα, μαζί με τις υπόλοιπες.

(περισσότερα…)

«Το ασφαλιστικό σύστημα οδηγείται σε αυτοκατάρρευση”

 

«Προστατευόμενο είδος” μπορεί να αποτελούν σε λίγο το ΕΚΑΣ και οι Επικουρικές

Το ασφαλιστικό σύστημα «οδηγείται σε αυτοκατάρρευση», ο νόμος Κατρούγκαλου «έκλεισε» 78.000 επιχειρήσεις σε ένα χρόνο, ενώ η φορολογική λογική που τον διέπει «εξοντώνει» τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αυτά μεταξύ άλλων ακούστηκαν χθες σε συνέδριο για την κοινωνική ασφάλιση και την επιχειρηματικότητα που διοργάνωσε το ελληνοαμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο.

(περισσότερα…)

«Οι φοροαπαλλαγές είναι κίνητρο για ιδιωτική ασφάλιση”…

«Ο κόσμος έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για Ζωή και Υγεία, λένε ναι, το θέλω, γιατί ξέρουν ότι ούτως ή άλλως θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη στα δημόσια νοσοκομεία. Αλλά συχνά λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορούν. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με διεξοδική ανάλυση αναγκών να προσφέρουμε στον πελάτη τα πιο κατάλληλα προγράμματα και προϊόντα, ώστε να μην κλυδωνίζεται η οικογένεια από το κόστος”

της Βάσως Βεγίρη

v.vegiri@underwriter.gr

Την παροχή φορολογικών κινήτρων «βλέπει” ως κύριο μέσο ανόδου του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα του 2017, μετά από επτά τουλάχιστον χρόνια ύφεσης και κλιμακούμενης απαξίωσης της κοινωνικής ασφάλισης, η μεσίτρια ασφαλίσεων, κα. Ευθυμία Κώνστα, από το Αγρίνιο.

(περισσότερα…)

Σοβαρές ανατροπές επιφυλάσσει το μέλλον στον κλάδο Υγείας

Οι ασφαλιστές ζωής θα πρέπει να αλλάξουν ή να επανεφεύρουν  την αγορά τους  προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα.

Από την Χρ. Μωράκη

Η ρομποτική προβλέπεται να κυριεύσει, από εγχειρήσεις που μέχρι τώρα απαγορεύονταν έως και επεμβάσεις ρουτίνας, ανεβάζοντας κατά πολύ τα ποσοστά επιτυχίας, εξασφαλίζοντας ταχεία και ανώδυνη ανάρρωση, εκτοξεύοντας όμως και τα κόστη για τους παρόχους αφού η απόκτηση και συντήρηση του εξοπλισμού θα κοστίζει χιλιάδες, έως και εκατομμύρια ευρώ.

Κανείς δεν ξέρει κατά πόσο, κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να ανέβουν τα ασφάλιστρα – επιπλέον, καλύτερη ιατρική περίθαλψη σημαίνει φυσικά και μείωση του ποσοστού θνησιμότητας. Περισσότεροι άνθρωποι θα γερνούν, για περισσότερα χρόνια, πολλοί δε από αυτούς ζώντας με χρόνιες παθήσεις που χρειάζονται συστηματική και ακριβή μέριμνα και παρακολούθηση.

(περισσότερα…)

Ασφάλεια Ζωής: Ασφάλεια Οικογένειας

Η έννοια της ασφάλισης ζωής ως προστασία της οικογένειας

Πιθανόν δεν υπάρχει σήμερα πιο ευρέως αποδεκτή ιδέα στις ΗΠΑ και στον Καναδά όπως και σε άλλες χώρες, από τη χρήση της ασφάλισης ζωής ως μέσον για την προστασία της οικογένειας. Είναι τόσο συνηθισμένη ιδέα που φαίνεται ότι δεν αξίζει καθόλου να γίνεται σχετική αναφορά.

Το να παραλείπεται όμως αυτή η έννοια της ασφάλισης ζωής είναι σαν να μειώνεται στο ελάχιστο ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά θαύματα όλων των εποχών. Όταν αναλογιστείτε το γεγονός ότι οι άνθρωποι,  πληρώνοντας μόνο ένα μικρό ποσό κάθε μήνα σε μια ασφαλιστική εταιρεία, με την πλήρη εξασφάλιση ότι, σε περίπτωση θανάτου τους, η εταιρεία θα πάρει  τη θέση τους από οικονομικής  άποψης και θα αποδώσει στις οικογένειές τους, ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό κάθε μήνα για όσο χρονικό διάστημα  η ανάγκη που είχαν προβλέψει υπάρχει, τότε μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του επιτεύγματός τους.

(περισσότερα…)